Një botë magjike – loja e fëmijëve përreth Globit

Pa marrë parasysh sfondin e tyre kulturor, vendin ku jetojnë, gjendjen ekonomike…, fëmijët çdoherë do të gjejnë mënyra interesante për t’u argëtuar.

Imagjinata e bujshme e fëmijëve dhe magjia e lojës së tyre janë tematika të preferuara për fotografët e talentuar – të cilët përlqejnë të sjellin një botë vërtetë të mahnitshme.

Këto fotografi edhe njëherë dëshmojnë se fëmijëra është periudha më e lumtur e jetës pa marrë parasysh se në cilën anë apo vend të globit jetojmë.

Madje, në kohën kur shumëkush frikësohet se – teknologjia ka filluar të ndikojë në shkëputjen e fëmijëve nga natyra dhe në humbjen e kreativitetit e tyre – këto fotografi duken sikur festë për sy. /NGJYRA.COM/

Burkina-Faso

femijet lojaaa 00001

Egjipt

femijet lojaaa 00002

Estoni

femijet lojaaa 00003

Etiopi

femijet lojaaa 00004

Ganë

femijet lojaaa 00005

Indi

femijet lojaaa 00006

Indonezi

femijet lojaaa 00007

Itali

femijet lojaaa 00008

Mianmar

femijet lojaaa 00009

Peru

femijet lojaaa 00010

Rumani

femijet lojaaa 00011

Rusi

femijet lojaaa 00012

Afrikë e Jugut

femijet lojaaa 00013

Taxhikistan

femijet lojaaa 00014

Tajlandë

femijet lojaaa 00015

Ugandë

femijet lojaaa 00016

SHBA

femijet lojaaa 00017

Vietnam

femijet lojaaa 00018

Izrael

femijet lojaaa 00019

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply