Puthja nga nëna natyrë – bima e pazakonshme me “buzë njeriu”

E njohur si Buzë kurve (nganjëherë edhe si buzët e Mick Jaggerit), Psychotria Elata është bimë e cila ka prejardhjen nga Amerika Tropikale.

Edhe pse për të nuk dihet mjaft, megjithatë është bërë e njohur për shkak të pamjes krejtësisht të pazakonshme, e cila në mënyrë të pabesueshme u ngjan buzëve të njeriut.

Psychotria Elata222

Psychotria Elata kryesisht tërheq (për aktin e polenizimit) kolibrat dhe  fluturat – madje në mënyrë mjaft joshëse, duke treguar buzët e veta të shijshme ngjyrë të kuqe.

Nuk na është e njohur a tërheq ndonjëherë edhe buzët e njeriut… pandaj, duket që nëna natyrë na dërgon puthje! /NGJYRA.COM/

Psychotria Elata444 Psychotria Elata333

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply