QKUK

Shërbimi Spitalor Klinik Universitar i Kosovës po e përmbyllë vitin 2014 me mbi 37 mijë operacione dhe me 825 mijë e 629 ditë mjekimi për pacientët.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply