Shëndetësia

Kuadri specialistik mjekësor, po vazhdon të ikë nga Kosova për të kërkuar punë dhe kushte më të mira në vende të ndryshme të botës. Vetëm për tre vjet nga Kosova kanë ikur rreth 400 mjekë, raporton Koha.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply