Shtëpia pa shkallë

Pronarët e kësaj shtëpie janë një çift i moshës mesatare, të cilët kërkuan shtëpi me një karakteristikë të veçantë – ajo nuk duhej të posedonte as dhe një shkallë të vetme.

Arkitektët nga Polonia, Przemek Kaczkowski & Ola Targonska Owners, e bënë një zgjidhje ideale për projektin që kërkohejdhe në vend të shkallëve ata përdoren rampa.

shtepia pa shkalle7

Forma T e objektit mundëson ndarjen e hapësirës publike nga ajo private, kështu, dritaret janë të hapura nga oborri i brendshëm duke krijuar një intimitet dhe privatësi maksimale. /NGJYRA.COM/

shtepia pa shkalle3 shtepia pa shkalle2 shtepia pa shkalle8 shtepia pa shkalle6 shtepia pa shkalle4 shtepia pa shkalle9 shtepia pa shkalle5 shtepia pa shkalle10

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply