Shtëpia perlë

Me plafon të lartë dhe mure nga qelqi, që mundësojnë lidhje të drejtpërdrejtë me mjedisin e jashtëm – një kopsht përplot gjelbërim – kanë bërë që kjo shtëpi të klasifikohet si perlë e projektimit.

Kjo shtëpi bashkëkohore, elegante dhe luksoze, ku çdo gjë shndritë nga dyshemeja gjerë në plafon, si dhe e mobiluar me divane e mobilie nga më të shtrenjtat, u projektua nga byroja projektuese Hiren Patel Architects, me lokacion në Ahmedabad të Indisë.

shtepia perle4

Andaj nuk na mbetet tjetër për të komentuar, vetëm hidhjani një sy fotove dhe kënaquni me bukurinë përrallore të saj. /NGJYRA.COM/

shtepia perle2 shtepia perle3 shtepia perle4 shtepia perle6 shtepia perle7 shtepia perle10 shtepia perle11 shtepia perle8 shtepia perle9 shtepia perle12 shtepia perle5tographix

 

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply