Situatat komike kur njerëzit e humbin ‘luftën’ me gjumin

Nganjëherë është vërtetë e pamundur që t’i rezistosh gjumit. Gjumi mund t’na zë në vende publike, në punë, në shkollë, në metro, në aeroport, në autobus, në ndeshje sportive… e këto situata nuk kalojnë pa u vërejtur nga kureshtarët – të cilët memzi presin t’i fotografojnë ato dhe t’i postojnë në internet.

Natyrisht, bëhet fjalë për skena qesharake, kur njerëzit – të ulur, të shtrirë, të mbështetur, apo dhe në këmbë – pa vullnetin e tyre u nënshtrohen gjumit. Por, ka dhe raste të tilla, kur njerëzit e dërmuar nga lodhja, mundohen që në hapësirat publike të gjejnë një “strehë” për të bërë një sy gjumë.

Në vijim ju sjellim një galeri të realizuar në pjesë të ndryshme të botës, ku dëshmohet për mrekulli “lufta” e përhershme e njeriut me gjumin. /NGJYRA.COM/ 

gjumi gjumashi 00001 gjumi gjumashi 00002 gjumi gjumashi 00003 gjumi gjumashi 00004 gjumi gjumashi 00005 gjumi gjumashi 00006 gjumi gjumashi 00007 gjumi gjumashi 00008 gjumi gjumashi 00009 gjumi gjumashi 00010 gjumi gjumashi 00011 gjumi gjumashi 00012 gjumi gjumashi 00013 gjumi gjumashi 00014 gjumi gjumashi 00015 gjumi gjumashi 00016 gjumi gjumashi 00017 gjumi gjumashi 00018 gjumi gjumashi 00019 gjumi gjumashi 00020 gjumi gjumashi 00021 gjumi gjumashi 00022 gjumi gjumashi 00023 gjumi gjumashi 00024 gjumi gjumashi 00025 gjumi gjumashi 00026 gjumi gjumashi 00027 gjumi gjumashi 00028 gjumi gjumashi 00029 gjumi gjumashi 00030 gjumi gjumashi 00031 gjumi gjumashi 00032 gjumi gjumashi 00033 gjumi gjumashi 00034 gjumi gjumashi 00035

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply