Të famshmit e Hollywoodit që s’po gjejnë punë

Të gjithëve na ndodhë të kalojmë nëpër periudha të vështira në jetë – e në këtë grup ka edhe fytyra shumë të famshme publike.

E gjitha mund të tejkalohet nëse ia keni dalë që me sukses të cilësoheni si bukuroshi apo bukuroshja e Hollywood-it, keni hapur ndonjë biznes apo keni qëndruar të pastër nga abuzimi me alkoolin dhe drogën.

Ka të atillë që i kanë realizuar njërën apo të gjitha nga këto të mësipërmet. Por, ka edhe të tjerë që nuk ia kanë dalë që të kapen askund.

Grupi që do ta shihni më poshtë varion nga persona shumë të talentuar por që tragjikisht nuk ia kanë dalë të arrijnë famën e shumëkërkuar si pasojë e skandaleve të njëpasnjëshme. Si rrjedhojë, aftësia e tyre e vetme, nga aktrimi, këndimi, performimi apo prezantimi, nuk është se i hyn në punë asnjë personi ditëve të sotme. /NGJYRA.COM/

1LINDSAY LOHAN

Lindsay Lohan

2KATE GOSSELIN

Kate Gosselin

3KEVIN FEDERLINE

Kevin Federline

4ERIN MORAN

Erin Moran

5FLAVA FLAV

Flava Flav

6PAUL REUBENS A.K.A. PEE-WEE HERMAN

Paul Reubens, i njohur edhe si Pee-Wee Herman

7DUSTIN DIAMOND

Dustin Diamond

8HEATHER LOCKLEAR

Heather Locklear

9LIL' KIM

Lil’ Kim

10CARMEN ELECTRA

Carmen Electra

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply