Zgjidhjet ideale për dhomat e adoleshentëve

Dhomat e fëmijëve zakonisht janë shumë të vogla, dhe kur fëmijët të rriten – atyre ju nevojiten shumë gjëra brenda hapësirës ku jetojnë. Kjo është arsyeja pse çdoherë kërkohet një zgjidhje dhe dizajn i mirë për organizimin e dhomave të tyre.

Duhet pasur parasysh se përveç shtratit të fjetjes, atyre ju nevojiten; një kënd i punës, dollap për gardërobë, rafte për libra, si dhe hapësira për aksesorët personal.

Element tjetër i rëndësishëm – e që duhet të mendohet mirë – është rasti kur dhoma shfrytëzohet nga dy apo më shumë fëmijë, andaj në këtë rast duhet të mendohet për dyfishimin e orendive.

Për ju kemi zgjedhur disa dhoma të vogla për adoleshentë, të cilat janë shfrytëzuar maksimalisht, dhe që mund t’ju inspirtojnë për organizimin e dhomës së fëmijëve tuaj. /NGJYRA.COM/

small-teen-room-layout-14 small-teen-room-layout-13 small-teen-room-layout-12 small-teen-room-layout-11 small-teen-room-layout-8 small-teen-room-layout-7 small-teen-room-layout-6 small-teen-room-layout-5 small-teen-room-layout-4 small-teen-room-layout-9 small-teen-room-layout-1 small-teen-room-layout-0

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply