10 dështimet më të mëdha të logove në botë

Sipas ekspertëve të marketingut – logoja është një prej armëve më të fuqishme që një kompani mund ta përdor për të depërtuar në botën e biznesit.

Logoja, jo vetëm që identifikon identitetin e një biznesi të caktuar, por ajo njëkohësisht edhe komunikon me konsumatorët.

Andaj, është shumë e rëndësishme që një kompani të di të përzgjedh një logo efektive – me dizjan të duhur, qoftë të krijuar brenda kompanisë, qoftë edhe të blerë nga ndonjë kompani e specializuar e dizajnit.

logo111

Kriteri i parë që një logo duhet të përmbushë është që të arrijë të tërheqë vëmendjen e konsumatorit – dhe të lë përshtypjen e duhur.

Sidoqoftë, jo çdoherë arrihet ky synim. Në fakt, shumë shpesh ndodhë që një logo jo e duhur të arrijë kundër-efektin e asaj që është synuar. Ose edhe më keq – të pasqyrojë një veprimtari krejt tjetër prej asaj që ofron një kompani e caktuar – madje dhe të natyrës seksuale.

Shikoni në vijim një përzgjedhje të 10 dështimeve më të mëdha në krijimin apo përzgjedhjen e logove në botë. /NGJYRA.COM/

logo2222 logo 888 logo4444 logo999 logo333 logo666 logo777 logo10 10 10

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply