10 festivalet më të famshme në botë

Në mbarë botën mbahen festa të ndryshme për të adhuruar, përkujtuar apo thjesht për t’u argëtuar. Por, gjëja më e rëndësishme rreth tyre, është se ato i bashkojnë njerëzit.

Kur kësaj t’i shtohen tingujt e muzikës, vendngjarjet, aromat dhe fytyrat e lumtura të njerëzve, atëherë padyshim se ngazëllimi është në maksimum.

Ndonjëherë ju nuk duhet të udhëtoni me mijëra kilometra për ta përjetuar një ndjenë të tillë, meqë festivali i ardhshëm më i mirë mund të ndodhë fare pranë jush! /NGJYRA.COM/

 festivali10 10

10. Festivali Njeriu i djegur, Shkretëtira Blackrock, Nevada, SHBA

festivali9999

9. Karnevali i Rio de Zhaneiros, Brazil    

festivali8888

8. Viti i Ri Kinez, Kinë

festivali777

7. Zjarri i madh i Lewesit, Lewes, Britani  e Madhe

festivali666

6. Karnevali Venedikut, Itali

festivali555

5. Loi Krathong, Wat Arun, Tajlandë

festivali444

4. La Tomatina, Buñol, Spanjë

festivali3333

3. Nata e shtrigave, SHBA

festivali2222

2. Festivali i Fenerit Yi Peng, Tajlandë

festivali111

1. Holi, Indi

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply