10 gjyshër që nuk pajtohen me pleqërinë

Gjëja e parë që ju shkon në mendje kur dëgjoni shprehjen “njerëz të moshuar”, janë natyrisht personat në moshë, të ulur në kolltuqe, duke lexuar libra apo duke shikuar televizor. Apo ndoshta dhe njerëzit shëndetligë që me vështirësi ecën rrugëve, pas një jete të kaluar në punë të mundimshme.

Megjithatë, jo të gjithë njerëzit në të 60-tat apo të 70-at pajtohen me këtë fat në jetë.

Dëshironi dëshmi për këtë gjë? Atëherë, në vijim ju sjellim 10 zotërinj në moshë, të cilët, përkundër flokëve të thinjura, me fizikusin e tyre apo dhe fuqinë e tyre, mund t’i turpërojnë madje dhe 30-vjeçarët.

Disa prej tyre janë marrë profesionalisht me bodybuilding edhe në rini, disa të tjerë ndërkaq, e kanë kuptuar rëndësinë e palestrës me vonë gjatë jetës. Por, sidoqoftë, ata janë shembuj më të mirë të këngës: “Robi plaket kur don vet”. /NGJYRA.COM/

Andreas Cahling, 63 – vjeçar

billder pleq 001

Jeffry Life, 77 – vjeçar

billder pleq 002

Svetozar Nikocevic, 60 – vjeçar

billder pleq 003

Spencer Churchill, 74 – vjeçar

billder pleq 004

Chester Yorton, 75 – vjeçar

billder pleq 005

Robby Robinson, 66 – vjeçar

billder pleq 006

Bill Grant, 69 – vjeçar

billder pleq 007

Rusty Jeffers, 51 – vjeçar

billder pleq 008

Sam Bryant, 72 – vjeçar

billder pleq 009

Valentin Dikul, 67-vjeçar

billder pleq 010

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply