15 kinematë më hatashme në botë

Ta shikosh një film në kinema padyshim se është një përvojë e veçantë, por në shumicën e kinemave kjo përvojë nuk është edhe aq për t’u dëshiruar, meqë zërimi dhe cilësia e shërbimeve nuk janë edhe aq në nivel.

Mirëpo, megjithëse të pakta në numër, ekzistojnë edhe kinema me histori interesante, që u kanë  mbijetuar madje edhe bombardimeve e zjarreve, të cilat ofrojnë një përvojë të mrekullueshme.

15 më të mirat prej më të mirave janë:

1. Halla e Muzikës Olympia , Francë

kinema1

2. Kinemaja  Sci-fi Dine-in, Studiot e  Disney-it në Hollywood.

kinema2

3. Kurshumli An, Shkup, Maqedoni

kinema3

4. Kinemaja Fox, Detroit Mi

kinema4

5. Teatri  Kombëtar i Filmit – Urania, Budapest, Hungari

kinema5

6. Teatri i Filmit, Paris

kinema6

7. Kinemaja e Artit të Pushkinit, Budapest, Hungari

kinema7

8. Kinemaja Elektrike, Notting Hill

kinema8

9. Arena, Pula, Kroaci

kinema9

10. Kinemaja Hot Tube, Londër

kinema10

11. Kinemaja e hapur e Dokufestit , Prizren, Kosovë

kinema11

12. Teatri Orinda, Kaliforni

kinema12

13. Kinemaja  e Liqenit Anibar

kinema13

14. Kinemaja De El Matadero, Madrid, Spanjë

kinema14

15. Kinemaja Bijou, Bridgeport /NGJYRA.COM/

kinema15

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply