16 veturat më të shtrenjta në botë

Është e vërtetë që paratë nuk mund ta blejnë lumturinë, por ata që kanë mundësi të mëdha financiare, disi më shumë preferojnë të ngasin makina të shtrenjta se sa bicikleta.

Për këtë lloj të njerëzve dhe prodhohen makinat eksluzive që kushtojnë deri në disa miliona dollarë.

Në vijim, ju sjellim një listë të veturave më të shtrenjta, më të fuqishme, dhe më të shpejta në botë. /NGJYRA.COM/

Lamborghini Veneno

vetura shtrenjta001

Vendi i origjinës: Itali

Motori: 750-kf, 6.5-litra, 12-cilindra

0-100 km/h: 2.9 sekonda

Çmimi fillestar: 4.5 milionë $

Lykan-Hypersport

vetura shtrenjta002

Vendi i origjinës: Liban

Motori: 3.8-litra twin-turbo Porsche

0-100 km/h: 2.8 sekonda

Çmimi fillestar: 3.4 milionë $

Bugatti-Veyron-16.4-Grand-Sport-Vitesse

vetura shtrenjta003

Vendi i origjinës: Francë

Motori: 1,200 kf, 8-litra, 16-cilindra

0-100 km/h: 2.6 sekonda

Çmimi fillestar: 2.5 milionë $

Ferrari-F60-America

vetura shtrenjta004

Vendi i origjinës: SHBA

Motori: 740 kf V12

0-100 km/h: 3.1 sekonda

Çmimi fillestar: 2.5 milionë $

Koenigsegg Agera S

vetura shtrenjta005

Vendi i origjinës: Suedi

Motori: 1,030 kf, twin-turbo, 5.0-litra V-8

0-100 km/h: 2.9 sekonda

Çmimi fillestar: 1,520,000 $

Zenvo-ST1

vetura shtrenjta006

Vendi i origjinës: Danimarkë

Motori: 1,250 kf

0-100 km/h: 2.9 sekonda

Çmimi fillestar: 1.8 milion $

Hennessey Venom GT

vetura shtrenjta007

Vendi i origjinës: Mbretëri e Bashkuar

Motori: 1,244 kf, 7.0-litra, twin-turbo V-8

0-100 km/h: 2.7 sekonda

Çmimi fillestar: 1.2 milion $

Ferrari LaFerrari

vetura shtrenjta008

Vendi i origjinës: Gjenevë/Zvicër

Motori: 963 kf/718 kW

0-100 km/h: 3.0 sekonda

Çmimi fillestar: 1.7 milion $

Porsche 918 Spyder

vetura shtrenjta009

Vendi i origjinës: Gjermani

Motori: 887 kf, 4.6-litra V-8  + dy motor elektrik

0-100 km/h: 2.5 sekonda

Çmimi fillestar: 845,000 $

McLaren-P1

vetura shtrenjta010

Vendi i origjinës: Danimarkë

Motori: 3.8-litra 727-kf V-8 + 177-kf motori elektrik

0-100 km/h: 2.9 sekonda

Çmimi fillestar: 1.5 milion $

Rolls-Royce-Phantom

vetura shtrenjta011

Vendi i origjinës: Mbretëri e Bashkuar

Motori: 453-kf, 6.75-litra V-12

0-100 km/h: 5.8 sekonda

Çmimi fillestar: 298,900 $

Pagani-Huayra

vetura shtrenjta012

Vendi i origjinës: Itali

Motori: 700kf Mercedes-Benz-V12

0-100 km/h: 3.5 sekonda

Çmimi fillestar: 1.3 milion $

Ferrari F12 berlinetta

vetura shtrenjta013

Vendi i origjinës: Itali

Motori: 740-kf, 6.3-litra, V-12

0-100 km/h: 3.1 sekonda

Çmimi fillestar: 315,888 $

Bentley Mulsanne

vetura shtrenjta014

Vendi i origjinës: Mbretëri e Bashkuar

Motori: 505-kf, 6.75-litra, twin-turbo V-8

0-100 km/h: 5.1 sekonda

Çmimi fillestar: 298,900 $

Aston Martin Vanquish

vetura shtrenjta015

Vendi i origjinës: Mbretëri e Bashkuar

Motori: 565-kf, 6.0-litra V-12

0-100 km/h: 4.1 sekonda

Çmimi fillestar: 279,995 $

Mercedes-Benz CL65 AMG Coupe

vetura shtrenjta016

Vendi i origjinës: Gjermani

Motori: 621-kf, 6.0-litra, bi-turbo V-12

0-100 km/h: 4.2 sekonda

Çmimi fillestar: 215,500 $ /NGJYRA.COM/

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply