20 fotografi zbavitëse që dëshmojnë se fëmijët mund të flenë kudo

Fëmijët janë përplot energji. Ata mund të sillen nëpër shtëpi për orë të tëra pa u lodhur, megjithatë, në momentin kur lodhen, ata bien në gjumë të thellë kudo që gjenden.

Dhe, mu këto momente janë shumë zbavitëse për të rriturit – të cilët me dashuri të madhe i fotografojnë të vegjëlit të molisur nga lodhja, dhe të shtrirë në pozita nga më të paimagjinueshmet.

Në vijim ju sjellim një fotogaleri shumë zbavitëse, të përzgjedhur nga Brightside. Kënaquni dhe mos përtoni të ndani me të tjerët. /NGJYRA.COM/

femiu ah 00001

Foto: napshappen.net

Jo bash rehatshëm, megjithatë, gjumi është i ëmbël…

femiu ah 00002

Foto: tapety.tja.pl

Duket sikur mëngjesi nuk i ka pëlqyer shumë.

femiu ah 00003

Foto: pbs

Shopingu ndonjëherë mund të jetë i mërzitshëm!

femiu ah 00004

Foto: imgkid.com

Çfarë të bëjmë tjetër në makinë?

femiu ah 00005

Foto: © Brittanny Rogone

Plaku i Vitit të Ri u vonua shumë.

femiu ah 00006

Foto: jennlebow

Gati, gati, rehatshëm…

femiu ah 00007

Foto: oddstuffmagazine.com

Kujt i duhet jastëku?

femiu ah 00008

Foto: novostislyxi.webtalk.ru

Vërtetë të lodhur…

femiu ah 00009

Foto: zseek

Më mirë se në shtrat…

femiu ah 00010

Foto: napshappen.net

Balanci i pabesueshëm…

femiu ah 00011

Foto: anekdotov.net

Kush për kë po kujdeset këtu?

femiu ah 00012

Foto: infortain

Një vend i dashur, nën shtrat…

femiu ah 00013

Foto: huffpost

Më zgjoni kur të mbërrijmë…

femiu ah 00014

Foto: famme.nl

Mbidoza me marmelatë…

femiu ah 00015

Foto: flickr.com

Lodhja e bën të veten…

femiu ah 00016

Foto: mobile.pistonheads.com

Shofer i ardhshëm…

femiu ah 00017

Foto: curioso

A do t’më shpëtoj ndokush?

femiu ah 00018

Foto: © Yahav

Më në fund u dorëzua…

femiu ah 00019

Foto: happy-giraffe.ru

Ja çka do të thotë durimi i qenit…

femiu ah 00020

Foto: pinterest.com

Pasi e lodhë babanë e bën një vend edhe për veten…

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply