22 modelet e famshme të makinave, dikur dhe sot

Makinat luksoze kanë ndryshuar shumë përgjatë 50 vjetëve të kaluara. Shumë koncepte të makinave luksoze janë ridizajnuar e shumë të tjera janë shuar fare.

Është gjë normale që makinat e reja të bien më tepër në sy, por disa modele të vjetra sjellin më shumë emocione dhe ndjenja ndaj teknologjisë.

Në vijim ju sjellim një mori modelesh të mahnitshme të makinave, që janë prodhuar në të kaluarën, të shoqëruara me modelet e reja të po këtyre makinave. Kënaquni dhe mos hezitoni ta ndani këtë këtë shkrim me miqtë tuaj. /NGJYRA.COM/

Mercedez-Benz

mak oldi 00001

Chevrolet Corvette

mak oldi 00002

Mulsanne Range

mak oldi 00003

May Bach

mak oldi 00004

Ford GT 40

mak oldi 00005

Mclaren F1

mak oldi 00006

Ferrari

mak oldi 00007

Ford Mustang Cobra

mak oldi 00008

Challenger

mak oldi 00009

Camaro

mak oldi 00010

Cadillac Sixteen

mak oldi 00011

Rolls-Royce Wraith

mak oldi 00012

Bugatti! Dallim i pabesueshëm!

mak oldi 00013

Ford Explorer

mak oldi 00014

Mercedes-Benz 300 SL

mak oldi 00015

Chevrolet Suburban

mak oldi 00016

VW Beetle

mak oldi 00017

Toyota Corolla

mak oldi 00018

Jaguar

mak oldi 00019

Toyota FJ Cruiser

mak oldi 00020

Volkswagen Golf

mak oldi 00021

BMW M4

mak oldi 00022

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply