4 top-seks poza të nxehta!

Harrojini çokollatën e ngrohtë dhe çajet bimore. Seksologët këshillojnë që gjatë ditëve të ftohta burim i ngrohtësisë është energjia seksuale! Çdo mashkull do të ishte tepër i lumtur nëse partnerja do t’ia propozonte ndonjë lojë!

potez1

Luajeni lojën e zhveshjes!

Infermiere, foshnjë me komplete bebesh, femra mace… Të gjitha këto janë disa nga idetë e preferuara dhe shumë të popullarizuara për t’u maskuar dhe për të lojë seksuale të rolit gjatë seksit.

Disa femra i eksitojnë edhe fantazitë e ndryshme – mos ngurroni dhe tregoni partnerit tuaj që dëshironi që t’i ringjallni ato! Kini parasysh që pothuajse çdo mashkull do të ishte tepër i lumtur nëse partnerja i propozon ndonjë lojë.

Nëse mendoni që kostumet seksi në dyqane të specializuara janë të mira, por ngurroni t’i blini, provoni të bëheni “vetë mjeshtër”. Mbathni këpucë me taka të larta, çorape sateni, sytjena joshës, doreza të gjata… Janë të mjaftueshme për rolin e parë!

Mund të vishni edhe “pjesë” seksi nën fustanin e shkurtër të zi, pastaj lejoni partnerit që t’i heqë pjesë pas pjese, duke pritur se çka do të pasojë më në fund. Për partnerin uniformë ideale është kostumi i Adamit.

potez2

Mbylleni në dhomën e gjumit!

Nëse dëshironi që të fusni risi në jetën tuaj dashurore, atëherë kllapat argëtuese janë zgjedhje e shkëlqyeshme për ju! Ato janë të buta, nuk  shtrëngojnë duart, andaj lirisht mund ta lidhni partnerin tuaj për mbështetësen e krevatit apo për ndonjë vend tjetër, sipas dëshirës suaj. Luani me të, por assesi mos e harroni çelësin.

potez3

Afrojani gjoksin tuaj!

Meshkujt janë të fiksuar për gjoksin e femrave. Kini gjithmonë këtë gjë parasysh, andaj propozoni lojë interesante. Fillojani me seksin oral. Pastaj shtrijuni, vendosni pak lubrifikant midis gjinjve, ofroni me njëra-tjetrën dhe ftojeni.

Do të jetë i ngazëllyer që do t’i lejoni që të kënaqet me gjërat të cilat më së shumti i pëlqejnë. Dhe, nëse arrin edhe kulmin – besoni, kurrë më nuk do të bëjë vërejtje për asgjë.

Young Woman Feeding Strawberry to Blindfolded Man

Shërbejeni me ushqim dashurie!

Me ushqimin mund të lozni në mënyra të ndryshme. Përkëdheleni, lëpijeni, kafshojeni butë me dhëmbë… Mundësitë janë të pakufishme! Mund të përdorni “klasikën”, për shembull: mjaltin, akulloren, kremin, ndërkaq nëse e dëshironi zgjedhjen tuaj – mund të jetë edhe dietale – atëherë bananet apo pemët “puçërroshe” janë zgjedhja më e mirë!

Shmangni ushqimin djegës apo me mëlmesa, sepse mund të jetë i pakëndshëm për gjenitalet, me kujdes përdorni pjesë të imta ushqimi që të mos “humben”, shmangni ëmbëlsirat, sepse mund të shkaktojnë infeksion, ndërkaq yndyrat dëmtojnë lateksin e prezervativit.

Gjithashtu, kurrë mos spërkatni apo mos vëni kurrfarë ushqimi në vagjinë. Për hedonistët është zgjedhje e shkëlqyeshme që në seks të përdoret ato që vërtet mund t’i hanë – dredhëzat, rrushi, çokollata, ullinjtë. /NGJYRA.COM/

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply