25 arsye pse duhet të uleni pranë dritarës në aeroplan

Planifikoni të udhëtoni me aeroplan në një të ardhme të afërt? Nëse po, atëherë, ju këshillojmë që të kërkoni vend të lirë në ndonjërën nga ulëset pranë dritareve të tij.

Janë një mori arsyesh pse duhet të kërkoni të rezervoni vend në ndonjërën nga këto ulëse – por arsyeja kryesore është mundësia që të shihni peizazhe të paimagjinueshme.

Do të shihni sa e bukur është bota dhe sa ndryshe duket nga lartësia. Do të mund të përjetoni lindjen apo perëndimin e diellit, formacionet interesante të reve, apo dhe fenomet e ndryshme natyrore.

Në vijim ju sjellim disa pamje që janë parë, respektivisht përjetuar e fotografuar, nga pasagjerët e ulur pranë dritarëve të aeroplanëve, në pjesë të ndryshme të botës.

1. Reflektimi i qytetit të Chicagos në liqenin Michigan

re re re 0001

Foto: Mark Hersch

2. Fare pranë stuhisë

re re re 0002

Foto: Haley Luna

3. Eklipsi solar i parë nga lartësia 13,500 m

re re re 0003

Foto: Ben Cooper

4. Maja më e lartë në Afrikë – Kilimanjaro

re re re 0004

Foto: Kyle Mijlof

5. Lindja e diellit

re re re 0005

Foto: Florian Seiffert

6. Perëndimi i diellit

re re re 0006

Foto: Neil Howard

7. Pamje e mahnitshme e ujëvares Guayana

re re re 0007

Foto: CODY H.

8. Zjarri në Big Sur, në California

re re re 0008

Foto: Richard Skoonberg

9. Ja përse Norvegjia është e bukur

re re re 0009

Foto: Mariusz Kluzniak

10. Lundrimi mbi retë e pafundme

re re re 0010

Foto: Mark Stevens

11. Ide kreative për foto

re re re 0011

Foto: Tim Caynes

12. Vargmalet e bukura të Pirinejeve

re re re 0012

Foto: Mariusz Kluzniak

13. Pamja e liqenit të ngrirë

re re re 0013

Foto: Alan Wolf

14. Varshava e mbërthyer nga mjegulla

re re re 0014

Foto: CHRIS/Flickr

15. Los Angelesi i mahnitshëm

re re re 0015

Foto: Tom Anderson

16. Tempulli Prambanan në Indonezi

re re re 0016

Foto: Killerturnip/Flickr

17. Retë në formë pambuku

re re re 0017

Foto: Francisco Martins

18. Vullkani Taranaki, Zelandë e Re

re re re 0018

Foto: Jon Sullivan

19. Edhe ca forma unikate të reve

re re re 0019

Foto: Jonathan Nightingale

20. New Yorku magjepsës

re re re 0020

Foto: Linh Nguyen

21. Mali Fuji

re re re 0021

Foto: Mloge/Flickr

22. Mali Rainier

re re re 0022

Foto: Michael Matti

23.  Edhe një perëndim përrallor

re re re 0023

Foto: Oblivious Dude/Flickr

24. Pamje magjike e hënës

re re re 0024

Foto: Kimg Seng/Flickr

25.Lamtumirë vend i bukur

re re re 0025

Foto: Tom Anderson

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply