40 yjet e muzikës dhe filmit, dikur dhe sot

Në mendjen tonë e kemi të ngulitur thellë pamjen e yjeve të muzikës dhe të kinematografisë… sepse jemi rritur me filmat apo dhe muzikën e tyre. Megjithatë, duhet pranuar se, në mendjen tonë është ajo pamja nga filmi apo video-klipi i fundit i tyre…

Andaj, kur shohim ndonjë fotografi nga fëmijëria e tyre – ne, sikur befasohemi pse dhe ata dikur ishin fëmijë apo adoleshentë… Fundja, nuk kemi faj, sepse disa yje vërtetë kanë ndryshuar shumë… Për më shumë, mund të vlerësoni fotogalerinë në vijim. /NGJYRA.COM/

1. Beyonce

Beyonce 001

2. Billy Bob Thornton

Billy Bob Thornton 002

3. Sandra Bullock

Sandra Bullock 003

4. Will Ferrell

Will Ferrell 004

5. Harrison Ford

Harrison Ford 005

6. Jessica Simpson

Jessica Simpson 006

7. Tom Cruise

Tom Cruise 007

8. Courteney Cox

Courteney Cox 008

9. Angelina Jolie

Angelina Jolie 009

10. Mariah Carey

Mariah Carey 010

11. George Clooney

George Clooney 011

12. Dwayne “The Rock” Johnson

Dwayne Johnson 012

13. Michelle Pfeiffer

Michelle Pfeiffer 013

14. Renee Zellweger

Renee Zellweger 014

15. Jack Nicholson

Jack Nicholson 016

16. Jessica Lange

Jessica Lange 016

17. Jennifer Garner

Jennifer Garner 016

18. Bruce Willis

Bruce Willis 017

19. Clint Eastwood

Clint Eastwood 018

20. Meryl Streep

Meryl Streep 019

21. Reese Witherspoon

Reese Witherspoon 020

22. Nicolas Cage

Nicolas Cage 021

23. Brad Pitt

Brad Pitt 022

24. Taylor Swift

Taylor Swift 023

25. Britney Spears

Britney Spears 024

26. Tina Turner

Tina Turner 025

27. Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio 026

28. Matthew McConaughey

Matthew McConaughey 027

29. Gwen Stefani

Gwen Stefani 028

30. Usher

Usher 029

31. Adam Sandler

Adam Sandler 030

32. Pink

Pink 031

33. Raquel Welch

Raquel Welch 032

34. Shania Twain

Shania Twain 032

35. Halle Berry

Halle Berry 034

36. Vin Diesel

Vin Diesel 035

37. Pamela Anderson

Pamela Anderson 036

38. Megan Fox

Megan Fox 036

39. Julia Roberts

Julia Roberts 039

40. Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence 040

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply