5 poza femërore të cilat çdo mashkull i dëshiron në shtrat

Shijet janë të ndryshme, mirëpo këtyre gjërave askush nuk mund t’u rezistojë…

Femrën dominuese

peseshja1

A ka gjë më seksipile se femra e cila e hedh mashkullin në shtrat, ia zhvesh rrobat, i merr gjërat nën kontroll dhe fillon aksionin?  Femra e cila merr iniciativën në shtrat  është fantazia më e fuqishme mashkullore, ndërkaq vërejtja më e madhe e tyre është pikërisht iniciativa e dobët e femrave.

Femrën joshëse

peseshja2

Meshkujt janë të parezistueshëm ndaj lëvizjeve femërore. Aq më tepër kur ato lëvizje i plotësojnë edhe me veshjet intime, me këpucë me taka të larta apo me përdredhjen e kërdhokullave kur janë duke vallëzuar, e pra duket si një shpërthim i vërtetë seksipiliteti!

Femrën spontane

peseshja3

Është e sigurt që paraloja është arma më e fuqishme në shtrat. Pikërisht për këtë shkak meshkujt admirojnë kur femra spontane e fillon këtë aksion. Puthjet intime, pastaj prekjet nëpër zonat erogjene i admiron secili mashkull.

Femrën e zëshme

peseshja4

Nuk është fjala për klithjet dhe për atë frymëmarrje artificiale që e bëjnë aktoret e filmave pornografikë, por për tingujt erotikë gjatë seksit të cilët zbulojnë afshin femëror. Rënkimi, dihatja dhe ndonjë fjalë e zjarrtë, çdo mashkulli u janë çelës i vërtetë i afshit.

Femrën e eksituar

peseshja5

Meshkujt admirojnë kur nëpër fytyrën tuaj, në lëvizje të trupit, dihatje dhe rënkime mund të lexojnë qartazi se atë që e bëjnë – e bëjnë siç duhet. Orgazma juaj është njëkohësisht çelës i fuqishëm edhe për të! /NGJYRA.COM/

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply