6 tipare të femrave të cilave meshkujt s’mund t’u rezistojnë

Me dije, ndërdije, apo pa vetëdije, këto janë gjashtë tiparet e femrave, të cilave vështirë se mund t’u rezistojë ndonjë mashkull në këtë planet…

1. Raporti ijet-prapanicë

adute femerore 00001

Meshkujt adhurojnë femrat që kanë figurë të ngjashme me orën e rërës, (raporti 7:10) sepse ajo formë tregon që – ato femra janë “të pjekura”. Gjatë dekadave të fundit ndërkaq, janë kthyer në modë femrat me përmasa të bujshme.

2. Zëri ulurues

adute femerore 00002

Në ndërdije, zëri ulurues ua kujton meshkujve femrat e reja shtathedhura, derisa zëri kumbues femrat me tipare të kundërta.

3. Flokët e bukura

adute femerore 00003

Meshkujt mendojnë se flokët e gjata dhe të bujshme janë më seksi se cilado formë tjetër e flokut.

4. Buzëqeshja

adute femerore 00004

 

Buzëqeshja ngroh shpirtin, prandaj, nëse jeni në gjendje ta bëni një mashkull të buzëqesh dhe njëkohësisht t’i tregoni dhe dhëmbet tuaj xhevahirë, atëherë jeni në rrugë të duhur.

5. Natyraliteti

adute femerore 00005

Kur vendosni grim me tepricë, meshkujt kanë ndjenjën sikur janë në shoqëri të ndonjë palaçoje. Natyraliteti dhe vetëbesimi janë tiparet më joshëse që një femër mund t’i ketë. Prandaj, bëhuni vetëvetja.

6. Veshja me të kuqe

adute femerore 00006

E kuqja është ngjyrë e epshit, prandaj ajo tërheq si meshkujt ashtu dhe femrat. /NGJYRA.COM/

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply