Adem Demaçi

Ish i burgosuri në kampet e ish-Jugosllavisë, veprimtari Adem Demaçi, vizitën dhe qëndrimin e kryeministrit të Shqipërisë Edi Rama, në Beograd, e ka cilësuar një akt burrëror, ndërsa vizitën e Enver Hoxhës në 1946 e quan tradhti kombëtare.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply