Aktorët e ’80-ave që sot janë askushi

Vitet e ’80-ta ishin të arta për macho-filmat aksion, por dhe për aktorët të mirëformuar që dinin si të mbanin një armë automatike.

Me lansimin e filmit “The Expendables” dhe ngjalljen e nostalgjisë së viteve të ’80-ta, yje si Dolph Lundgren – për të cilin askush s’ka pritur se do të rikthehej ndonjëherë në skenë – kanë karriera që vlen të përmenden edhe sot.

Por, edhe pse filmi në fjalë doli të jetë i suksesshëm pasi mblodhi shumë yje që po kalojnë në harresë, ka edhe shumë të tjerë që vërtetë janë harruar.

Ju sjellim listën e aktorëve që gjeneratat e viteve të 60-ta, por edhe më të reja, do të donin t’i shihni ende në aksion. /NGJYRA.COM/

1sonny

Sonny Landham – mbahet mend nga filmi i famshëm “48 Hours and Predator”

2vernon

Vernon Wells – i njohur nga filmi “Mad Max 2”

3carl

Carl Weathers – i njohur nga filmi seria e filmave “Rocky”

4cynthia

Cynthia Rothrock – e njohur nga filmat “China O’Brien”

5bill

Bill Duke – i njohur nga filmi “Predator”

6christopher

Christopher Lambert – i njohur nga filmat “Highlander”

7gary

Gary Busey – i njohur nga filmat “Lethal Weapon” dhe Predator 2”

8jannete

Jenette Goldstein – e njohur nga filmi klasik “Aliens”

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply