Njihuni me ‘anarkistët’

Për të funksionuar si duhet, bota mbështetet në ligje, rregulla dhe rregullore – por, jo të gjithë janë të kënaqur me këtë gjendje, duke e konsideruar si të dalë mode.

Disa njerëz janë thjeshtë rebelë të lindur – dhe nuk i respektojnë rregullat e vendosura, andaj, duan që ta jetojnë jetën sipas metodës dhe ligjeve personale.

anarkistet4

Nejse, ndoshta e tepruam. Megjithatë, në vijim ju sjellim disa fotografi, ku – për shkak të argëtimit – njerëzit shkelin rregullat e vendosura nga autoritetet… e ato zakonisht kanë të bëjnë me disa vërejtje apo paralajmërime publike që mund t’i shohim kudo rreth nesh.

Ata i realizuan këto foto për qëllime argëtimi dhe, urojmë t’ia kenë arritur qëllimit. /NGJYRA.COM/

anarkistet21 anarkistet19 anarkistet17 anarkistet16  anarkistet7 anarkistet5 anarkistet2 anarkistet1 anarkistet15 anarkistet25 anarkistet24 anarkistet23 anarkistet22 anarkistet20 anarkistet18 anarkistet14 anarkistet13 anarkistet12 anarkistet11 anarkistet10 anarkistet9 anarkistet8 anarkistet6

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply