ASHAK

Kosova ka vetëm një akademike. Edi Shukriu është e vetmja anëtare femër e ASHAK. Mungesën e femrave akademike deputetëte shohin si pasojë e ndërhyrjeve politike dhe procedurave burokratike, ndërkaq nga ASHAK premtojnë se në të ardhmen do të ketë më shumë femra me këtë titull, raporton KP.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply