Azilkërkuesit

Shtetasve të Kosovës, si vend që konsiderohet i sigurt politikisht dhe ekonomikisht, vazhdon t’u refuzohet azili në vendet e BE-së.Afër 500 kosovarë pritet të kthehen në Kosovë deri në fund të këtij muaji vetëm nga Gjermania.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply