Borxhlinjtë

Qeveria e Kosovës ka miratuar edhe Projektligjin për faljen e borxheve që kanë qytetarët dhe bizneset ndaj institucioneve shtetërore dhe kompanive publike. Ky borxh është rreth 680 milionë euro, ndërsa shuma më e amdhe e borxheve u takon kompanive publike dhe ATK-së

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply