Rexhep Mejdani

Ish-presidentii Shqipërisë, Rexhep Mejdani kërkon nga kryeministri Edi Rama, që të shpallë zgjedhje të parakohshme.Ai thotë në një intervistë për Panorama, se Rama ka njollosur historinë e PS-së dhe parlamentit, me përfshirjen e deputetëve me precedentë penalë.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply