Çfarë duan femrat?

Meshkujt shpesh ankohen që nuk po i kuptojnë femrat. Në të vërtetë është krejt e thjeshtë…

Ato që u pëlqejnë më së shumti femrave te meshkujt:       

Mjekra e parruar tri ditë, duart muskulore, sinqeriteti.

Ato që më së shumti i urrejnë:

Arroganca, lëkura e yndyrtë, rregullimi i tepërt i vetullave.

Çastet më të mira në dhomën e gjumit:

Besimi i mjaftueshëm te mashkulli për t’u ndierë tërësisht rehat.

Përvojën që do të donin ta harronin:

Kur do t’i ishte e nevojshme cilado qoftë mënyrë e veglave artificiale për arritje të ereksionit.

Seksi për të cilin fantazojnë:

Në vend publik.

Diçka që duan ta bëjnë të veçantë:

CD me kompilimin e këngëve hit – domethënë që i ka kushtuar kujdes, ka dëgjuar dhe ka dëshmuar që e do.

Tri gjëra të cilat mashkulli do të huhej t’i bënte më shpesh:

Që t’i bënte surpriza të këndshme, të thoshte faleminderit, ta përqafonte.

Dhe tri gjëra të cilat do të duhej t’i bënte sa më rrallë (Lexo: kurrë):

T’i masë me sy femrat tjera, por jo në mënyrë suptile, të punojë shumë, të flasë për nënën.

/© NGJYRA.COM/

cka do2

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply