Çka meshkujve vërtet u pengon gjatë seksit?

Disa cikërrima femrat i bëjnë gjatë seksit, meshkujve vërtet i pengojnë shumë…

Nëse neve, damave, na duket se diçka po i pëlqen, kjo domosdo nuk do të thotë se është e vërtetë. Mashkulli nuk dëshiron ta lëndojë femrën dhe shprehitë refuzuese të së dashurës së vet do t’i durojë derisa të mundet. Shkurtojani mundimet. E pra, femra, në vijim të tekstit po jua përshkruajnë shkurtimisht se çka bandillin tuaj vërtet e pengon.

Përdorimi i dhëmbëve gjatë seksit oral

orale2

Nëse prekja e lehtë me dhëmbë ju pëlqen, kjo nuk do të thotë se i pëlqen edhe atij. Kur t’i ofroni seks oral, dhëmbët tuaj nuk duhet t’i aktivizoni gjatë procesit. Vërtet meshkujve shumë u pengon kur dhëmbët tuaj i fërkoni për të, por nëse e kafshoni kokën e ndjeshme të penisit të tij, do të mendojë që për orale nuk jeni fare të afta. Pra, dhëmbët sa më larg, nëse ai posaçërisht nuk ju kërkon që ta “kafshoni”.

Tërheqja e testiseve të tij

Nëse i përkëdhelni, i lëpini butësisht, i fusni në kojë, do ta bëni të çmendet nga kënaqësia. Mirëpo nëse filloni t’i tërhiqni anash, poshtë, t’i ndani – penisi i tij do të bëhet i papërdorshëm brenda pak sekondash. Djelmoshat kanë arsye të kujdesen për testiset, sikur të jenë prej ari. Shkaku i parë kuptohet është mbrojtja e spermatozoideve të vlefshme, ndërkaq i dyti se janë tepër të ndjeshme.

Gishtat në vrimën e gabuar

keshilla shtrat1

Po, vrima e gabuar është anusi. Disa meshkujve stimulimi i anusit me gishta nuk i kënaq dhe e refuzojnë. Meshkuj të tillë ka goxha shumë. Disa edhe mund të kënaqen kur u stimulohet anusi, duke i futur gishtat… Nëse partnerin nuk e njihni mjaftueshëm, pyeteni se a e dëshiron ai vërtet atë gjë.

Lëpirja e lëpiskës

Shumica e meshkujve ndihen shumë këndshëm kur uleni në gjunjë. Mirëpo disa  femra akoma ia lëpinë penisin sikur të ishte lëpiskë. Kjo do të thotë që të filloni ta lëpini sikur të ishte lëpiskë, sikur ta pastroni. Vajzat dinë t’i përdornin buzët! Në internet ekzistojnë vërtet video të shumta, të cilat tregojnë teknikën e kënaqjes orale të penisit. Bëni mirë t’i shikoni.

Vështirësia kur është ndjeshëm

Unhappy couple in bedroom

Para se të arrijë, apo edhe kur ka ejakuluar, penisi i tij është i ndjeshëm. Nëse atëherë e shtrëngoni, e lëpini, e tërhiqni, do të ndihet më shumë se i pakënaqur. Shumica e meshkujve për ndjeshmërinë e penisit të tij ia tërheqin vërejtjen së dashurës së vet dhe i thonë që të pushojë.

Nëse jeni ndër ato të cilat nuk i marrin parasysh këshillat e të dashurit të tuaj dhe akoma e tërhiqni… E pra, nëse jua tërheq vërejtjen që veprimi juaj nuk i krijon më kënaqësi, respektojeni. Ashtu siç ju respekton edhe ai juve.

Pushoni kur më së shumti kënaqet

Psherëtin, qan, përdridhet nga kënaqësia, është në qiellin e nëntë derisa i ofroni kënaqësinë orale, kërceni mbi të, etj. Ndërkaq ju gjatë kohës së kënaqësisë më të madhe të tij ndërprisni oralen, çka do që të ndodhë. Përse??? E pra, vajza, e keni të tërin tuajin, vërtet e kënaq ajo që e bëni dhe nuk keni arsye të pushoni. Meshkuj, a është kështu apo jo? /NGJYRA.COM/

Cute couple relaxing on bed smiling at each other at home in the

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply