Disa ide për të shfrytëzuar hapësirën nën shkallë

Holli hyrës është hapësira e shtëpisë ku zakonisht vendosen shkallët – dhe, a keni menduar ndonjëherë se këtë hapësirë mund ta shfrytëzoni si depo apo gardërobë sezonale?

Një vend tjetër në shtëpi ku mund të jenë të vendosura shkallët është qëndrimi ditor. Një hapësirë tjetër kjo, po ashtu, mjaft e dobishme për t’u shfrytëzuar.

nenshkalle26

Hapësirën nën shkallë duhet shfrytëzuar maksimalisht, qoftë si raft për libra, pse jo dhe për të vendosur komodinën për TV, oxhakun, akuariumin ose dhe tavolinën e punës. Po ashtu, këtë hapësirë mund ta shfrytëzojmë shumë lehtë edhe si depo të kuzhinës ose si pjesë të integruar të saj.

nenshkalle10

Për ju kemi zgjedhur disa foto, që mund t’ju shërbejnë për ide se si ta riorganizoni shtëpinë tuaj. /NGJYRA.COM/ nenshkalle6 nenshkalle7 nenshkalle5 nenshkalle4 nenshkalle3 nenshkalle8 nenshkalle9 nenshkalle16 nenshkalle19 nenshkalle21 nenshkalle20 nenshkalle22 nenshkalle23 nenshkalle1 nenshkalle2 nenshkalle24 nenshkalle25 Understairs Seating nenshkalle28 nenshkalle30 nenshkalle29 nenshkalle13 nenshkalle14

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply