DokuFest

Në Prizren ka filluar edicioni i 14 i festivalit të filmave me metrazh të shkurtër, “DokuFest”. Organizatorët kanë bërë të ditur se për gjatë 10 ditëve festivali do të shfaqen gjithsej 228 filma nga 43 vende në 6 programe garuese dhe një numër programesh sociale.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply