Eduard Kukan

Eurodeputeti dhe ish ministri i Jashtëm i Sllovakisë, Eduard Kukan, ka thënë se liderët e partive politike në Kosovë, në mënyrë të papërgjegjshme po humbin kohën kot. Kjo, sipas tij, mund t’i kushtojë Kosovës në rrugën e saj drejt BE-së.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply