Festa e balonave “Albuquerque”, në New Mexico

Festa e madhe ndërkombëtare e balonave me ajër të ngrohtë, “Albuquerque”, është zhvilluar në New Mexico, SHBA, ndërsa agjencia Reuters ka realizuar një fotogaleri të mahnitshme të kësaj feste.

Se për çfarë feste bëhet fjalë dhe sa madhështore është ajo, shikojeni fotogalerinë (30 foto) në vijim. /NGJYRA.COM/

Albuquerque 002 Albuquerque 003 Albuquerque 004 Albuquerque 005 Albuquerque 006 Albuquerque 007 Albuquerque 008 Albuquerque 009 Albuquerque 010 Albuquerque 011 Albuquerque 012 Albuquerque 013 Albuquerque 014 Albuquerque 015 Albuquerque 021 Albuquerque 019 Albuquerque 016 Albuquerque 018 Albuquerque 023 Albuquerque 017 Albuquerque 020 Albuquerque 024 Albuquerque 026 Albuquerque 027 Albuquerque 029 Albuquerque 025 Albuquerque 028 Albuquerque 030 Albuquerque 022

 

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply