Flauta e kallamit – shpellat e bukura në Kinë

Flauta e Kallamit (Yani i çmendur) është shpella më e madhe dhe më mbresëlënëse natyrore në Guilin të Kinës. Kjo shpellë e ka marrë emrin sipas kallamishteve që rriten në këtë rajon, e nga e cila njerëzit e këtij rajoni bëjnë flauta.

Kjo shpellë gjatë Luftës së Dytë Botërore është përdorur nga shumë njerëz si vendstrehim, ndërsa në ditët e sotme ajo është një nga vendet turistike më të njohura në këtë rajon.

Flauta e kallamit 1

Brenda në shpellë gjendet një botë spektakolare e formacioneve të ndryshme të stalaktiteve dhe shkëmbinjve, të ndriçuar me ngjyra të bukura të ndritshme artificiale.

Shpella Flauta e Kallamit është atraksioni më interesant në Guilin për më shumë se 1200 vjet. /NGJYRA.COM/

Flauta e kallamit 18 Flauta e kallamit 17 Flauta e kallamit 16 Flauta e kallamit 19 Flauta e kallamit 15 Flauta e kallamit 14 Flauta e kallamit 12 Flauta e kallamit 11 Flauta e kallamit 10 Flauta e kallamit 8 Reed Flute Cave, China tourism destinations Flauta e kallamit 5 Flauta e kallamit 4 Flauta e kallamit 3 Flauta e kallamit 20 Flauta e kallamit 9 Flauta e kallamit 2

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply