Fotografi të çuditshme të transportit të kafshëve

Në vijim ju sjellim disa fotografi të realizuara në pjesë të ndryshme të botës – që dëshmojnë se njerëzit përdorin mënyrat nga më të ndryshmet dhe më të çuditshmet për të transportuar kafshët ‘e tyre’… prej devesë e luanit, deri të gjirafa e rinoqeroti…

transport kafshe1

Një deve e vogël duke u transportuar në Changchun të Kinës.

transport kafshe2

Këtë fotografi nuk do të mund ta shihni shpesh. Një peshkaqen duke u transportuar në një kamionçinë, në Plazhin Pensacola, në Florida të SHBA-ve.

transport kafshe3

Kjo fotografi është realizuar në një rrugë të Austrisë. Një fermer lokal transporton viçat në makinën e tij, VW Golf 2.

transport kafshe4

Edhe një kafshë tjetër e rrezikshme shtëpiake duke u transportuar, në Dubai.

transport kafshe5

Një luan është fotografuar gjatë transportimit të tij në bagazhin e një makine të llojit Nissan Armada, në Dubai.

transport kafshe6

Një pamje e çuditshme e një gjirafe gjatë transportimit të saj në një kuti druri, në Pekin. Gjirafat në autostradat e Kinës mund të shihen shumë rrallë, qoftë në kuti qoftë dhe jashtë saj.

transport kafshe7

Një rinoqerot i zi transportohet me helikopter për shkaqe sigurie, sepse anestezioni në ajër ka efekt më të madh se në tokë.

transport kafshe8

Transportuesi i peshqve të artë në rrugët e Tokios.

transport kafshe9

Një person trasnporton një deve të bardhë në qerren e gomarit – gjatë vendosjes së trupave të OKB-së në Somali.

transport kafshe10

Një person përpiqet të transportoj një dele në makinën Ford Falcon, mirëpo është ndalur nga policia në Melbourne.

transport kafshe11

Sigurisht se nuk keni pritur që mund të shihni një elefant duke pritur në semafor.

transport kafshe12

Kjo është mënyra më e lezetshme e transportimit të qenit, sidomos të ndonjë qeni dembel. /NGJYRA.COM/

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply