Fotografitë e VIP-ave para se të bëheshin të famshëm

Sot i njihni të gjithë, qoftë përmes muzikës, qoftë përmes filmit apo dhe politikës. Por, jo gjithëherë ata ishin të famshëm. Por, a keni menduar ndonjëherë se si janë dukur ata në kohën kur nuk ishin të famshëm?

Në vijim ju sjellim një fotogaleri të 22 personave të famshëm, që sjellë pamjen e tyre kur ata ishin shumë të rinj. Në këtë listë bëjnë pjesë aktorët, këngëtarët dhe politikanët, që kanë dominuar apo dhe ende vazhdojnë të dominojnë në raportet e mediave botërore. /NGJYRA.COM/

Pamela Anderson

dikur fama001

Alec Baldwin

dikur fama002

Anne Hathaway

dikur fama003

Bill Clinton

dikur fama004

Channing Tatum

dikur fama005

Hilary Clinton

dikur fama006

Charlie Sheen

dikur fama007

Eva Mendes

dikur fama008

George Bush

dikur fama009

Gwen Stefani

dikur fama010

Jennifer Garner

dikur fama011

Madonna

dikur fama012

Lindsey Lohan

dikur fama013

Oprah Winfrey

dikur fama014

Mila Kunis

dikur fama015

Matt Damon

dikur fama016

Zac Efron

dikur fama017

Natalie Portman

dikur fama018

Joe Biden

dikur fama019

Owen Wilson

dikur fama020

Robert Downey Jr.

dikur fama021

Matt LeBlanc

dikur fama022

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply