Gjykatat

Gjykatat e Kosovës po mbajnë në sirtarë 400 mijë lëndë të pazgjidhura. Kjo shifër, përveç që është vlerësuar e habitshme, gjatë një konference të organizuar nga USAID-i, është thënë se po shkakton edhe dëme të mëdha në fushën e sundimit të ligjit dhe në zhvillimin ekonomik të vendit.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply