Gjyqtarët e prokurorët

Zyra e Prokurorit Disiplinor në Kosovë, është duke i hetuar mbi 45 raste të prokurorëve dhe gjyqtarëve, të cilët dyshohen se gjatë punës së tyre në sistemin e drejtësisë kanë vepruar në kundërshtim me ligjin, raporton REL.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply