Grimi i jashtëzakonshëm i buzëve

Kreativiteti në fushën e grimit nuk ka të ndalur, dhe tashmë ka kaluar në një nivel krejt tjetër të artit. Dëshmia me e mirë për këtë gjë është puna e jashtëzakonshme e grimeres kanadeze, Andrea Reed, e njohur me emrin artistik Girl Grey Beauty.

Kjo artiste e grimit ka bërë emër në botë me krijimtarinë e saj unikate, grimin e buzëve, që duket përrallor – me forma dhe ngjyra nga më të ndryshmet.

Girl Grey Beautyinspirohet nga natyra, por dhe pikturat e artistëve të famshëm, ndërsa arti i saj tashmë ka marrë jehonë në rrjetet sociale në internet.

Se çfarë arti krijon kjo artiste e grimit, në buzët e modeleve të saj, mund të shihni në fotogalerinë që ua sjellim në vijim. Kënaquni, dhe ndajeni këtë galeri me të tjerët. /NGJYRA.COM/

grimi buze 00001 grimi buze 00003 grimi buze 00004 grimi buze 00005 grimi buze 00006 grimi buze 00007 grimi buze 00008 grimi buze 00009 grimi buze 00010 grimi buze 00011 grimi buze 00012 grimi buze 00013 grimi buze 00014 grimi buze 00015 grimi buze 00016 grimi buze 00017 grimi buze 00018 grimi buze 00019 grimi buze 00020 grimi buze 00021 grimi buze 00022 grimi buze 00023 grimi buze 00024 grimi buze 00025 grimi buze 00026

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply