Hashim Thaçi

Zëvendëskryeministri dhe ministri i Punëve të Jashtme, Hashim Thaçi, gjatë nëntë muajve sa është në detyrën e kryediplomatit ka arritur t’i sjellë Kosovës njohjen nga vetëm dy shtete, Antiguar dhe Barbuda si dhe Niue (shtet joanëtar i OKB-së), raporton Zëri.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply