Iluzionet e mahnitshme optike që e kanë pushtuar botën

Artisti vizionar kanadez, Rob Gonsalves, është bërë i njohur në botë me vizatimet/pikturat e tij – në të cilat objektet ose njerëzit zhduken brenda njëri tjetrit – duke shkaktuar kështu iluzione të mahnitshme optike.

Më shumë se imagjinë dhe më shumë se shkathtësi artistike, që vërehen në secilën pikturë të Gonsalvesit, efektet e iluzionit optik i kanë dhënë mundësi këtij artisti të pikturojë tregime që vazhdojnë në pafundësi brenda një pikture të vetme.

Pikturat e tij më shumë duken si ëndrra se sa si realitet, ndërsa ngacmojnë trurin e njeriut deri në maksimum. Për më shumë shikoni disa nga kryeveprat e Gonsalvesit që i kemi përzgjedhur për ju. /NGJYRA.COM/

iluizione1 iluizione2 iluizione3 iluizione6 iluizione7 iluizione8 iluizione9 iluizione10 iluizione11 iluizione12 iluizione13 iluizione14 iluizione15 iluizione4 iluizione16 iluizione17 iluizione18 iluizione19 iluizione20 iluizione21 iluizione22

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply