INSIG

Prokuroria e Tiranës ka nisur hetimet pas një kallëzimi të Ministrisë së Financave që hedh hije dyshimi mbi kompaninë INSIG, dega Kosovë, dhe që bën fjalë për abuzimet me fondet që kapin vlerën e 5 milionë eurove.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply