Kërkesa për energjinë e lirë

Një paradigmë e re për energjinë globale është kërkesë e vazhdueshme për të na shpëtuar nga konflikti dhe shkatërrimi i ambientit, kur kemi të bëjmë me mbi përdorimin dhe kërkesën për zvogëlim të derivateve.

Matriksi i energjisë së tanishme është i kushtueshëm, shkakton luftëra dhe ndot ambientin, me Fukushiman dhe shkatërrimin e oqeaneve që po dërgon jo vetëm katastrofë për punëtorët por edhe për ambientin.

Andaj, tani inxhinierët janë duke punuar më të madhe për të zhvilluar energjinë e lirë të cilët e bazojnë atë në dy aspekte. /NGJYRA.COM/

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply