Këshilla të nxehta për seks oral

Është e habitshme se sa femra e dëshiron seksin oral. Ju duket gjë e njohur? Mësoni shkathtësitë tona më të mira dhe…

Për fillim fikni dritat, sepse në errësirë më mirë do të përqendroheni

  1. Kur partneri juaj arrin ereksionin, krijojani iluzionin sikur tërë penisin e tij po e fusni në gojë, vënie gjuhën tuaj në qiellzë ashtu që penisi i tij të prekë anën e poshtme të gjuhës suaj.
  2. Befasojeni! Anketa ka treguar që 34 për qind e meshkujve dëshiron që femra t’i befasojë me seks oral. Thoni që t’ju paraqitet kur të jetë afër, ndërkaq kur të arrijë në shtëpi, kapeni egërsisht.
  3. Njëkohësisht ai të luajë me klitorisin tuaj.
  4. Le të jetë seksi oral si paralojë, e jo kulmi i seksit.
  5. Mos i harroni gjenitalet e tij, merrjani njërin testis dhe futeni në gojë.
  6. Në vrimën e majës së penisit vënia majën e gjuhës suaj dhe lehtë fërkojeni.
  7. Thoni të dashurit tuaj që i admironi lëvizjet e tij të qeta derisa penisin e tij e mbani në gojë.
  8. Thithjani butësisht lëkurën midis rrënjës së penisit dhe testiseve. Ajo është zonë sekrete erogjene të cilën thjesht duhet ta shfrytëzoni.
  9. Shtrihuni të dy në krahë, koka le t’ju jetë në nivelin e penisit të tij ashtu që edhe ai të mund të lozë me vagjinën tënde.
  10. Butësisht kafshojeni penisin e tij nga ana e sipërme, sikur shtrydhni ndonjë pemë. /NGJYRA.COM/   

ora333

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply