Kështu duket ambienti kur punon në Google

Studio vallëzimi, palestra, sallone për masazh, kopsht sekret në pullazin e ndërtesës, dhoma për rekreacion, janë vetëm disa nga kapacitet që ofron selia e kompanisë Google në Londër.

Selia e kësaj kompanie amerikane në Britani, ndodhet në Covent Garden të Londrës, ndërsa është e stërmbushur me hapësira që ofrojnë komoditet dhe rekreacion – mu sikurse dhe të gjitha zyret e kësaj kompanie nëpër botë, që njihet për kushtet e mira që ju ofron të punësuarve të saj.

google 17 17

Në hyrje të objektit ndodhet një flamur gjigant i Britanisë së Madhe – derisa më të hyrë brenda, ndeshemi me gjera të pazakonshme.

Interierin e Googlet në Londër e ka realizuar kompania Penson, e cila i ka pasur duart e lira për të krijuar një hapësirë të thjeshtë pune por dhe stimuluese njëkohësisht.

Këtu nuk duhet harruar edhe kanapetë e rehatshme për pushim – ndërsa zyret janë të pasura me një spektër ngjyrash të hareshme – mu siç identifikohet kjo kompani.

Foto: Guardian. /NGJYRA.COM/

1811356p google16 16 16 1811356h 1811356f 1811356e 1811356w 1811356z 1811356y 1811356ab 1811356g

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply