Këto lloje të seksit duhet t’i provoni…

Ndoshta bëni seks çdo ditë, mirëpo nëse nuk i keni provuar disa nga këto marrëdhënie seksuale që do t’ju sjellim në vijim, atëherë nuk keni bërë gjë, thonë njohësit e kësaj fushe.

T’i shohim në vijim 16 lloje të seksit, të cilat, sipas tyre, duhet t’i provoni.

1. Seksin për një natë, me një mashkull që sapo keni njohur. Mirëpo me mjete mbrojtëse, natyrisht.

2. Seksin në plazh. Në një plazh të vetmuar, kuptohet.

3. Seksin në ulesën e pasme të makinës, ose dhe në motoçikletë.

4. Seksin teatror, me role të caktuara dhe kostume.

5. Seksin në treshe. Natyrisht, nëse ju dhe partneri juaj jeni të gatshëm për një gjë të tillë.

6. Seksin me telefon.

7. Seksin në aeroplan.

8. Seksin në vende publike. Me dozë të madhe të diskrecionit, dhe në një vend ku nuk do të mund t’ju kapin.

9. Seksin sadomazoshist. Prangat, lidhjen e syve…

10. Seksin mini-sadist, me ca gotitje në vithe. Lejojeni t’ua rrahë pakëz prapanicën…

11. Seksin në vaskë.

12. Seksin me role publike.

13. Seksin në punë. Me partnerin tuaj, jo me shefin.

14. Seksin maratonik me stile të ndryshme.

15. Foto-maratonën e seksit.

16. Seksin striptiz. Ju për të, ndërsa ai për ju. /NGJYRA.COM/

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply