Korrupsioni

Në emisionit “ECO” të Televizionit Publik Zviceran që kishte në fokus fenomenin e korrupsionit në botë, është trajtuar përhapja e korrupsionit edhe në Kosovë. Me këtë rast janë prezantuar ndërmarrës që kanë folur për korrupsionin dhe për pasigurinë juridike në Kosovë.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply