Kosova

Turma njerëzish po arratisen nga Kosova për shkak të korrupsionit, varfërisë dhe trafikut të drogës. Kush nuk është i lidhur me klanet e fuqishme, nuk ka asnjë shans në shtetin e vogël ballkanik, shkruan Spiegel Online në një reportazh kushtuar eksodit masiv të kosovarëve.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply