Kosovarët në ISIS

Që prej fillimit të luftimeve në Siri dhe Irak, mbi 41 qytetarë nga Kosova thuhet të kenë humbur jetën, duke luftuar përkrah grupeve të njohura ndërkombëtarisht si terroriste, Al-Nusra dhe IS [Shteti Islamik], raporton REL.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply